Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 26.01.2014.
08:18 >> 08:43h
rts.rs A
Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič ponudio je mesto premijera te zemlje jednom od vođa opozicije Arseniju Jacenjuku, u pokušaju da reši političku krizu u zemlji. Jacenjuk je, međutim, tu ponudu odbio, pišu svetski mediji, a prenosi RTS.
Nedelja 26.01.2014.10:02
Raspad Ukrajine je dobra vijest. Ta sudbina čeka sve zemlje sa izmišljenim nacijama - Belgija, BIH, Velika Britanija, Njemačka... Rusi će se priključiti Rusiji, što omogućava i priključenje Bjelorusije i poništavanje rada Marksista na razbijanju Rusije. Poljaci će formirati "demokratsku" Ukrajinu, koju će urušiti unutrašnja ekonomska kriza. Važno je da Rusija preuzme ponovo Krim i ne dozvoli stacioniranje američke flote.
Nedelja 26.01.2014.11:25
Rasturanje Ukrajine je katastrofalna svar sa ljudske strane gledista. Jer sa sobom vuce ratove i patnje mnogih ljudi sirom sveta. Ovaj svet je ocito postao previse truo da mi leka vise nema. Jedino Gospod moze da nam pomogne.
Nedelja 26.01.2014.11:35
svet je postao Sodoma i gomora,nadam se da je kraj blizu! i nas su krvavo rasturili,sa sttotinama hiljada mrtvih i izbeglica,zapaljenih kuca razorenih domova.ceo svet je tada krivio Srbe za sve! nikom mi vise nije zao !samo decu !
Nedelja 26.01.2014.12:27
Svet je sodoma vec ceo vek, jedino smo u Jugoslaviji ziveli poid staklenim zvonom, a nasi roditelji obrezli u blagodetima komunizma i sitema niti mozga , niti brige dopustili ono sta se dogodilo Srbima u zadnjem ratu.Upravo njihova naivnost je omogucila da se desi ono sta se desilo. U Ukrajini Rusi vode pametnu igru, zapadne pokrajine treba izolovati, a onda podeliti sa Poljacima, kao i Litvaniju. Lvov i Vilnius Poljaci traze. Treba to iskoristiti, a Rusi finalno dobivaju Kijevsku Rus nazad. Mislim da zapad shvata kud je otisao, bar EU. Nema nista od EU protesta, vec cisto promene rezima, kako bi dobili Krim i poligon ratnika protiv Rusa.
Nedelja 26.01.2014.12:32
Posto su Rusi skolu naucili, sad je izvanredna situacija, da se istok, centar i jug zemlje oslobode viska. Posle ce da bude lakse, posto ti isti sami ne mogu niti da pr...nu. A EU onda od njih ima samo jos par miliona na budzetu. Takodje u istom momentu angloamerikanci nemaju nista od svojih planova na Crnom Moru. Rusi mogu da se pomire sa Poljacima upravo ustupcima. Pametna igra Moskve, ne mesa se, pusta, a onda ce da tuce kad bude trebalo. Prvo mora da se pokaze pravo lice radikalapred svetom, nacionalista, koje podrzavaju Amer i EU. Nakon toga scenarij Gruzije stize i zaokruzuje se Rusija kako bi spremno i ujedinjeno docekala veliki rat koji dolazi.
Nedelja 26.01.2014.12:38
Nakon toga ceka cistka i Kavkaz, i Baltik i Centralanu Aziju/kaspisjki region, ali to ce vec veliki rat da omoguci. Nije tesko ne mesati se, a pomoci navoditi rakete.Rat nece da bude konvencionalan. Angloameri sad idu na sve ili nista, i to je dobro. Rusija ima vise prostora za manevar. Kad se zaokruzi 2015 EAU, posto su momentalno samo carinski savez, pocet ce i sa Srbijom i zaokruzivanjem Balkana sa Sivogradom kao prestonicom. Zato su go...na kolonijalfasisticka i zurila da zatvore rupu datumom, nakon sta su videli sta se desava u Ukrajini.Samo badava, jedna promena vlade ili samo odluka, moze sve da baci u vodu. A onda su EU fanatici nasi.
Nedelja 26.01.2014.12:18
Sto vise drzava izmedju nas i Rusa, nama je gore, podelom Ukrajine, dobicemo jos jednu vise... Ako mislis da ce biti isti arsini za nas u BiH i Ukrajince, grdno se varas prijatelju...
Nedelja 26.01.2014.12:49
Nije tacno, podleom, na zapadne pokrajine se ne gubi granica, dapace imat ces kontinuitet, kako je kroz istoriju i bilo. Zapadna Ukrajina postoji koliko i Makedonija. Finalno stvari idu svoji tokom. Pocistiti jezuitskomasonska sr...nja koja su blokiralka do sad bilo kakve napredke i omogucavala utecaj na Rusiju. Ako se da i samo autonomija Zapadu , treba traziti sa Poljacima zajednicko rsenje. Neka se i oni malo sa nacistima j..u. Zasto samo Rusi.Onda ce i Poljaci da budu bolji s Rusima kad budu imali zajednicke probleme, ali umanjene upola. Isto ceka mozda i Madjarsku i Rumuniju.
Ponedeljak 27.01.2014.02:21
janukovic je izgubio one sekunde kad je njegova policija ubila protestante. nema vise natrag. istorija ce da ga pamti jednako kao gadafija, causeskog, milosevica, sadama da ne nabrajam dalje. mali lokalni silnik kojem ce vlastiti narod da presudi po kratkom postupku. ovo nije moj licni stav, nego istorijska skola.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)